Studio Kinetix

Kinetix je studio za fizikalnu i manuelnu terapiju čiji tim stručnjaka već godinama unazad pruža vrhunske usluge pacijentima. Kroz fizikalne, kinezi i manualne terapije, pomažemo lečenju povreda lokomotornog sistema (zglobno-koštano-mišićni sistem), kao i jačanju njegove funkcionalnosti. 

Delujemo u oblasti sportske medicine, ortopedije, reumatologije, neurologije i pedijatrije, koristeći savremene tehnike lečenja i visokokvalitetnu opremu.

Budući da je Kinetix poštovani član u stručnim krugovima, našim pacijentima uvek dajemo iskrene i proverene preporuke ukoliko je za njihov specifični slučaj potrebna dodatna ekspertiza.

Vaše zdravlje je naš prioritet. Od naših terapeuta očekujete uslugu visokog kvaliteta, podršku i profesionalizam, kao i empatiju i fleksibilnost.

Posetite nas u Narodnog fronta 22 Info:021/301 99 29 Mob:065/30 199 30

Osnivač i vlasnik studija Kinetix. Praktično i kliničko iskustvo stekao na klinici za medicinsku rehabilitaciju Kliničkog centra Vojvodine u oblasti neurologije, ortopedije sa traumatologijom, reumatologije. Iskustvo u oblasti sportske medicine stekao radom u Fudbalskom savezu Srbije. Nastavlja postdiplomske edukacije iz oblasti manuelne terapije i osteopatije.

Vladislav Petrovic